Luontoyrittäjä Rami

Luontoyrittäjä Rami

Nimi: Rami Mikkonen
Ammatti: Luontoyrittäjä
Koulutus: Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto, luonto- yrittäjä perustutkinto, seikkailukasvatuksen erikoistumisopinnot tasot 1 ja 2, hygieniapassi, WFR- ensiapukoulutus (Wilderness First Responder).
Työpaikka: WHF-Adventures
Yrityksen kuvaus: Eräopastoiminta, kalastus-, metsästys- ja opaspalvelut.

Rami toimii luontoyrittäjänä yrityksessään WHF-Adventures. Luontoharrastukset ja palo luontoa kohtaan ovat antaneet ponnahduslaudan luontoyrittäjyyteen.

Aikaisempaa opiskelu- ja työtaustaa Ramilla on levyseppähitsaajan ammatista. Urapolullaan hän on suorittanut myös yrittäjän ammattitutkinnon, luontoyrittäjän perustutkinnon, erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinnon sekä seikkailukasvatuksen erikoistumisopintoja.

Rami toteaakin, ettei koulutuksista ole ainakaan haittaa ja muistuttaa, että uravalintoja tehdessä ei ole olemassa yhtä ja ainoaa oikeaa vaihtoehtoa, vaan matkan varrella voi tulla kouluttauduttua monelle alalle. Ammatit myös tukevat toisiaan, kuten levyseppähitsaajan työstä karttuneet välineiden kunnossapitotaidot ovat olleet hyödyksi eräoppaan ammatissa. Tutustu Ramin ammattitarinaan katsomalla alla oleva video. 

https://youtu.be/gGWXmqeBUe4