Arvonnan säännöt 

1. Luvan saaja ja arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on Maaseutuammattiin ry, Tehdaskatu 37, 70620 Kuopio, www.maaseutuammattiin.fi 

y-tunnus: 242495-8
arpajaislupa: RA/2021/170

2. Luvan voimassaoloaika ja osallistuminen

Arpojen myyntiaika 19.2. - 31.3.2021. Arpojen myyntiaika voi päättyä aikaisemmin, mikäli 1010 arpaa on myyty ennen 31.3.2021. 

Arpajaisiin osallistutaan ostamalla arpa Maaseutuammattiin ry:n nettisivuilta www.maaseutuammattiin.fi/arpajaiset

Arpojen myyntialue on Itä-Suomi ja arvan voivat ostaa Itä-Suomen alueella asuvat henkilöt tai alueella olevat yritykset ja organisaatiot.

3. Arpajaisilla kertyvien varojen käyttötarkoitus

Tuotot käytetään nuorten opintoretkien kustannusten kattamiseen. Opintoretkillä käydään maatiloilla, metsätyömailla, jatkojalostavissa yrityksissä sekä muissa maaseutuyrityksissä ja alan oppilaitoksissa. Maaseutuammattiin ry tarjoaa Pohjois-Savossa yläkouluille ja lukioille opintoretkien kuljetukset ja ohjelman.

4. Arpojen myyntiaika ja -alue

Aika: 19.2. - 31.3.2021. Arpojen myyntiaika voi päättyä aikaisemmin, mikäli 1010 arpaa on myyty ennen 31.3.2021.
Alue: Itä-Suomi

5. Arvan hinta ja arpojen lukumäärä

Arvan hinta 8 €/kpl 
Arpojen lukumäärä 1010 kpl
Arpojen yhteishinta 8080 €

6. Voittojen määrä ja arvo

Määrä 75 kpl
Arvo 3051,65 €
Listaus palkinnoista

7. Arvonnan suorittamisajankohta ja -tapa

Arvonta suoritetaan myytyjen arpojen kesken 2 viikon kuluessa arpojen myynnin päättymisestä. Arvonnan suorittamistapa on nostoarvonta ja sen suorittaa Itä-Suomen poliisilaitos.

8. Voitosta ilmoittaminen

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä. Voittajan nimi julkaistaan Maaseutuammattiin ry:n nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Osallistumalla annat Maaseutuammattiin ry:lle oikeuden julkaista nimesi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

9. Voiton lunastus

Voitot voi lunastaa arvonnan jälkeen erikseen sovittuna ajankohtana Maaseutuammattiin ry:n toimistolta Tehdaskatu 37, 70620 Kuopio. Voittajan kanssa voidaan erikseen sopia voiton postituksesta tai muusta toimitustavasta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. 

10. Osallistujien tietojen käyttö

Arpajaisiin osallistuminen edellyttää, että osallistujaan voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Voittajan nimi julkaistaan yhdistyksen sivustolla ja sosiaalisessa viestinnässä. Voittajan yhteystietoja ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Arpajaisiin osallistuneiden tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Yhteystietoja voidaan käyttää Maaseutuammattiin ry:n uutisviestinnässä, mikäli osallistuja on myöntänyt siihen luvan.

11. Maksuehdot ja toimitusehdot
 

Maksuehdot:
https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Toimitusehdot:
Maksamalla arpaostoksen sitoudut siihen, että digitaalisen sisällön (ostettavat arvat) toimittaminen aloitetaan sähköisesti suostumuksellasi heti, kun maksusuoritus on tehty, eikä kaupalla ole peruuttamisoikeutta.
Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, kun digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta.

12. Lisätietoja

Lisätietoa ja neuvonta ongelmatilanteissa Noora Ratilainen noora.ratilainen@maaseutuammattiin.fi / p. 0400 991 330