Arvauskisan säännöt 21

1. Luvan saaja ja arvonnan järjestäjä

Arvauskisan järjestäjä on Maaseutuammattiin ry, Tehdaskatu 37, 70620 Kuopio, www.maaseutuammattiin.fi 

y-tunnus: 242495-8
Lupa: RA/2021/1037

2. Luvan voimassaoloaika ja osallistuminen

Arpojen myyntiaika 18.8. - 29.10.2021. Arpojen myyntiaika voi päättyä aikaisemmin, mikäli 570 arpaa on myyty ennen 29.10.2021. 

Arvauskisaan voi osallistua ostamalla arvan tapahtumissa. Arvaus tulee tehdä pelkästään näköaistin avulla, metsurinkypärää ei saa ottaa käsiin.

Arpojen myyntialue on Itä-Suomi ja arvan voivat ostaa Itä-Suomen alueella asuvat henkilöt tai alueella olevat yritykset ja organisaatiot.

3. Arvauskisalla kertyvien varojen käyttötarkoitus

Tuotot käytetään nuorten opintoretkien kustannusten kattamiseen. Opintoretkillä käydään maatiloilla, metsätyömailla, jatkojalostavissa yrityksissä sekä muissa maaseutuyrityksissä ja alan oppilaitoksissa. Maaseutuammattiin ry tarjoaa Pohjois-Savossa yläkouluille ja lukioille opintoretkien kuljetukset ja ohjelman.

4. Arpojen myyntiaika ja -alue

Aika: 18.8. - 29.10.2021. Arpojen myyntiaika voi päättyä aikaisemmin, mikäli 570 arpaa on myyty ennen 29.10.2021. 
Alue: Itä-Suomi

5. Arvan hinta ja arpojen lukumäärä

Arvan hinta 2 €/kpl 
Arpojen lukumäärä 570 kpl
Arpojen yhteishinta 1140 €

6. Voittojen määrä ja arvo

Määrä 2 kpl
Arvo 400 €

Palkinnot 
1. 300 € lahjakortti, WHF -Adventures
2. 100 € lahjakortti, Halpa-Halli Siilinjärvi

7. Voittajan toteaminen, suorittamisajankohta ja -tapa

Voittajat ilmoitetaan kahden (2) viikon kuluessa arpojen myynnin päättymisestä. Palkintoja on kaksi. Painon oikein tai lähimmäksi oikeaa vastausta arvannut voittaa arvokkaimman palkinnon ja seuraavaksi lähimmäksi toiseksi arvokkaimman palkinnon. Mikäli oikein tai lähemmäksi arvanneita on useimpia, arvotaan palkinnot heidän kesken.

8. Voitosta ilmoittaminen

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä. Voittajan nimi julkaistaan Maaseutuammattiin ry:n nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa, valitaan voittajaksi seuraavaksi kilpailussa sijoittunut osallistuja.

9. Voiton lunastus

Voitot voi lunastaa arvonnan jälkeen erikseen sovittuna ajankohtana Maaseutuammattiin ry:n toimistolta Tehdaskatu 37, 70620 Kuopio. Voittajan kanssa voidaan erikseen sopia voiton postituksesta tai muusta toimitustavasta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

10. Osallistujien tietojen käyttö

Arpajaisiin osallistuminen edellyttää, että osallistujaan voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Voittajan nimi julkaistaan yhdistyksen sivustolla ja sosiaalisessa viestinnässä. Voittajan yhteystietoja ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Arpajaisiin osallistuneiden tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Yhteystietoja voidaan käyttää Maaseutuammattiin ry:n uutisviestinnässä, mikäli osallistuja on myöntänyt siihen luvan.

11. Lisätietoja

Lisätietoa ja neuvonta ongelmatilanteissa Noora Ratilainen noora.ratilainen@maaseutuammattiin.fi / p. 0400 991 330